Palvelut

Lähetteellisiin hoitoihin JokiFysiolla on käytössä Kelan suorakorvausmenetelmä, jolloin sinun ei tarvitse itse huolehtia korvauksen hakemisesta.


 • Fysioterapia
  Fysioterapeuttiset ja fysikaaliset hoidot lääkärin lähetteellä ja ilman; niska-hartiavaivat, selkävaivat sekä muut rangan ongelmat, ylä- ja alaraajaongelmat, leikkausten jälkeinen kuntoutus. Sisältää lausuntojen laadinnan. Fysioterapeuttiset hoidot sisältävät mm. alkutilanteen kartoituksen.
 • Hieronta
  30, 45, 60 sekä 75 min hoitoja (niska-hartiaseutu, alaselkä, yläraajat, alaraajat ym.)
 • Akupunktio
  Akupunktio on hyvä apuväline monissa tuki- ja liikuntaelinten kiputiloissa ja vaivoissa, kuten esimerkiksi migreenin, niska-hartiavaivojen, ischiasongelmien, vaihdevuosivaivojen ym. hoidossa. Kysele akupunktion monista mahdollisuuksista.
 • Kinesioteippaus
  Kinesioteippaus on monikäyttöinen teippausmenetelmä esimerkiksi erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoidon tai kuntoutuksen osana.
 • Hyvänlaatuinen asentohuimaus
  Hyvänlaatuinen asentohuimaus on oireyhtymä, jossa esiintyy lyhytkestoista, mutta voimakastakin, äkillisiin pään asennonmuutoksiin liittyvää kiertohuimausta. Tällainen huimaus on helposti hoidettavissa harjoittein, jotka vaikuttavat tasapainoelimen toimintaan. Kerromme mielellämme lisää!
 • Fasciamanipulaatio
  Fascioiden eli lihaskalvojen tehtävänä on toimia kehon tukiverkkona, osallistua liikkeen ja kehon hallintaan, voimantuottoon sekä voimanvälitykseen. Lihaskalvot yhdistävät lihakset ja niitä ympäröivät sidekudokset pitkiksi toiminnallisiksi lihaskalvoketjuiksi, jolloin kehon eri osat tekevät yhteistyötä. Joskus näihin fasciarakenteisiin syntyy häiriötiloja (mm. leikkausten, traumojen, venähdysten, ylirasitusten tms seurauksena), jolloin kalvojen väliin syntyy kitkaa. Tämä puolestaan estää kalvokerrosten liukumisen toisiinsa nähden. Tästä voi aiheutua kipua/särkyä, voimattomuutta, puutumista, turvotusta tai ihminen ei tunnista omaa asentoaan / liikettään. Kysy lisätietoja.
 • Kotikäynnit
  Jokifysio tarjoaa myös kotikäyntejä, mikäli kulkeminen on itsellesi hankalaa. Lähetteellisissä kotikäynneissä tulee olla lääkärin antama kotikäyntisuositus.
 • Työpaikkojen taukojumpat
  Taukojumppa auttaa pysymään virkeänä ja motivoituneempana. Nyt taukojumppaa Sinunkin työpaikallesi! Voimme räätälöidä sopivan paketin juuri Sinun työntekijöitäsi ajatellen.
 • Lahjakortit
  Meiltä myös lahjakortit - mm. hierontalahjakortit ovat hyvä lahja hänelle, jolla on jo kaikkea.