Tervetuloa fysikaalinen hoitolaitos JokiFysion nettisivuille!

JokiFysio on helmikuussa 2013 perustettu fysioterapiayritys, joka palvelee aivan Eurajoen keskustassa. JokiFysio on Luvialla toimivan LuviFysion jatkumoa. 2016 elokuussa avautui myös Poriin saman porukan ylläpitämä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus, SataSyke.

JokiFysion toiminta on toistaiseksi painottunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon ja meiltä saatkin monipuolista palvelua kaikissa niska-, selkä- sekä raajaongelmissa. Myös leikkausten jälkeinen kuntoutus, akupunktio sekä hieronta kuuluvat palvelutarjontaamme. JokiFysiosta on mahdollista saada myös kotikäyntejä ja veteraanikuntoutusta.

JokiFysion tavoitteena on tarjota monipuolista ja ammattitaitoista kuntoutusta asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Palvelu on luotettavaa ja ystävällistä ja pyrimme aina toimimaan asiakkaan edun mukaisesti.

Olet ystävällisesti tervetullut kuntoutumaan ja rentoutumaan!


Lahjakortit suoraan verkkokaupastamme!

Osta hyvinvoinnin lahja itsellesi tai läheisellesi. Lahjakortit kattaviin hoitoihimme saat näppärästi suoraan verkkokaupastamme tai poikkeamalla paikan päällä.

Hierontalahjakortit käyvät kaikkiin toimipisteisiimme; LuviFysioon Luvialla, JokiFysioon Eurajoella sekä SataSykkeeseen Porissa.