Tervetuloa fysikaalinen hoitolaitos JokiFysion nettisivuille!

JokiFysio on helmikuussa 2013 perustettu fysioterapiayritys, joka palvelee aivan Eurajoen keskustassa. 2016 elokuussa avautui myös Poriin saman porukan ylläpitämä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus, SataSyke.

JokiFysiosta saat asiantuntevaa palvelua tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa. Autamme sinua kaikissa niska-, selkä- sekä raajaongelmissa. Myös leikkausten jälkeinen kuntoutus, akupunktio sekä hieronta kuuluvat palvelutarjontaamme. JokiFysiosta on mahdollista saada myös kotikäyntejä. Myös useat vakuutusyhtiöt, työterveyshuollon toimijat ja sairaskassat ovat yhteistyökumppaneitamme.

JokiFysion tavoitteena on tarjota monipuolista ja ammattitaitoista kuntoutusta asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Pidämme ammattitaitoamme yllä kokoajan lisäkoulutuksilla. Palvelu on luotettavaa ja ystävällistä ja pyrimme aina toimimaan asiakkaan edun mukaisesti.

Olet ystävällisesti tervetullut kuntoutumaan ja rentoutumaan!


Ajanvaraus myös verkossa

Voit varata aikasi palveluihimme myös suoraan netissä.
Tästä ajanvaraukseen!

Lahjakortit suoraan verkkokaupastamme!

Osta hyvinvoinnin lahja itsellesi tai läheisellesi. Lahjakortit kattaviin hoitoihimme saat näppärästi suoraan verkkokaupastamme tai poikkeamalla paikan päällä.

Hierontalahjakortit käyvät kaikkiin toimipisteisiimme; JokiFysioon Eurajoella sekä SataSykkeeseen Porissa.